HTML

A futball világa

Annak idején egy SoccerScores című újsággal már kísérletet tettünk a Föld legnépszerűbb játékának a lehető legrészletesebb ismertetésére. Most ismét megkíséreljük. Foci, amit a világ 202 országában játszanak, ahogy mi látjuk, amiről senki sem ír. A futball világa.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Baseballpályán rendeztek focimeccset Bostonban

2010.07.23. 21:03 csezi2

Több európai futballcsapat is az Egyesült Államokban készül fel az új idényre. Így a skót Celtic és a portugál Sporting is. A két csapat Bostonban játszott egymással, méghozzá a Major Baseball League-ben szereplő Boston Red Sox stadionjában. A kép nem Photoshop-trükk.

1968 júliusa után rendeztek megint focimeccset a bostoni Fenway Parkban. A baseball-stadiont ügyesen alakították át és természetesen teltház fogadta a skót Celticet és a portugál Sportingot. A 42 évvel ezelőtti focimeccsen nem akárkik léptek fel, hiszen Pelé Santosa játszott a Boston Beacons csapatával.

Több mint 32 ezer néző látta, ahogy a Celtic 11-esekkel 6-5-re verte portugál ellenfelét. Amerikában nem jellemző, de ezúttal is akadt valaki, aki örökre emlékezetessé akarta tenni a meccset. A fiatalember a pályára futva hívta fel magára a figyelmet. Egy biztos, nem Jimmy Jump volt, de a portugál szurkolóknak így is nagyon tetszett.

Szólj hozzá!

Címkék: celtic boston sporting

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagfutball.blog.hu/api/trackback/id/tr832171797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása