HTML

A futball világa

Annak idején egy SoccerScores című újsággal már kísérletet tettünk a Föld legnépszerűbb játékának a lehető legrészletesebb ismertetésére. Most ismét megkíséreljük. Foci, amit a világ 202 országában játszanak, ahogy mi látjuk, amiről senki sem ír. A futball világa.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Győzelemmel kezdett a DVSC lehetséges kupaellenfele

2010.07.21. 14:07 csezi2

Már korábban eldőlt, hogy a Debrecen, amennyiben szerdán kiveri a Levadia Tallint, az FC Basel ellen folytatja a BL-selejtező harmadik körében. A svájci bajnokság a hétvégén kezdődött, a Basel kedd este kezdett.

Kétszer is hátrányba került az FC Basel, a svájci futballbajnokság nyitókörében,a végén a válogatott Alexander Frei góljával mégis legyőzte az FC Zürichet. Nagyon erős a Basel kerete, svájci válogatottak mellett svéd, argentin, török, a vb-n felfedezett ghánai Inkoom, valamint elefántcsontparti és kameruni futballista is található a keretben.

Svájc, Super League, 1. forduló
Július 20.: FC Basel-FC Zürich 3-2 (2-2) Basel, St. Jakob-Park. Basel: Sommer – Safari, Abraham, Atan (Kusunga, 46.), Inkoom, Yapi-Yapo, Huggel, Stocker, Shaqiri (Tembo, 73.), Frei, Zoua (Almerares, 73.). Gólszerző: Frei 18., 80., Zoua 45., ill. Jorge Teixeira 13., Djuric 36.

Szingapúr, S-League, 25. forduló
Július 20.: Armed Forces-Geylang United 0-2 (Dzsae Hong Kim 41., Tomko 82.)

 

Szólj hozzá!

Címkék: svájc nemzeti bajnokságok fc basel

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagfutball.blog.hu/api/trackback/id/tr432166016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása