HTML

A futball világa

Annak idején egy SoccerScores című újsággal már kísérletet tettünk a Föld legnépszerűbb játékának a lehető legrészletesebb ismertetésére. Most ismét megkíséreljük. Foci, amit a világ 202 országában játszanak, ahogy mi látjuk, amiről senki sem ír. A futball világa.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

New Yorkban mutatták be a Manchester City idegenbeli mezét

2010.07.24. 16:00 csezi2

Joe Hart, Emmanuel Adebayor, Micah Richards, Dedryck Boyata, Shaun Wright-Phillips, Wayne Bridge és Kolo Toure egészen Manhattanig utazott a produkcióért.

A Manchester City hét futballistája a manhattani Sara D. Roosevelt parkban focizott egy jót a helyi drukkerekkel és a Cityt Manchesterből elkísérő szurkolókkal. A klub hivatalos mezszállítója, az Umbro ezt az alkalmat ragadta meg, hogy bemutassa a klub 2010/2011-es szezonjának idegenbeli mezét. Itt van róla a videó.

Szólj hozzá!

Címkék: fun manchester city

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagfutball.blog.hu/api/trackback/id/tr212172989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása