HTML

A futball világa

Annak idején egy SoccerScores című újsággal már kísérletet tettünk a Föld legnépszerűbb játékának a lehető legrészletesebb ismertetésére. Most ismét megkíséreljük. Foci, amit a világ 202 országában játszanak, ahogy mi látjuk, amiről senki sem ír. A futball világa.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Nyert a Győr az Európa Ligában

2010.07.15. 20:37 csezi2

A Győri ETO FC 2-0-ra győzött a kazah Atyrau otthonában a labdarúgó Európa Liga-selejtező 2. fordulójának első, csütörtöki mérkőzésén.

A visszavágóra egy hét múlva kerül sor Győrben, ám az, hogy továbbjutása esetén melyik csapattal találkozik Pintér Attila együttese, már pénteken kiderül, ugyanis ekkor sorsolnak az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) nyoni székházában.

Az első félidőben rendkívül magabiztosan futballozott a magyar bronzérmes, több lehetőséget is kidolgozott, ezek közül egyet Pilibaitis révén értékesített is. A folytatásban már több helyzete volt a kazah együttesnek, ám Pintér Attila tanítványai szervezetten védekeztek, ráadásul két perccel a vége előtt megduplázták előnyüket, így jó eséllyel várják a jövő heti visszavágót.

FK Atirau (kazah)-Győri ETO FC 0-2 (0-1)
Munajszi-stadion, 8000 néző, vezette: Verbist (belga).
FK Atirau: Sabanov - Zsumabajev, Vorotnyikov, Alijev, Crnogorac - Szahalbajev (Larin, 76.), Sakin, Pejkrisvili (Csurejev, 84.), Kosztrub - Mamonov, Frunza (Hizsnyicsenko, 61.)
Győri ETO: Sztevanovics - Babics, Djordjevics, Sztanisics, Szabó O. - Koltai (Ceolin, 46.), Fehér Z., Pilibaitis, Copa - Kink (Bugerra, 65.), Alekszidze (Trajkovics, 46.)
Gólszerzők: Pilibaitis (26.), Bugerra (88.).
Sárga lap: Sakin (20.), Frunza (44.), Zsumabajev (86.), illetve Babic (17.), Fehér Z. (77.), Bugerra (79.)

Szólj hozzá!

Címkék: győri eto európa liga

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagfutball.blog.hu/api/trackback/id/tr292154267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása